31.8.10

Trend del 3 + 4

Human business er som navnet tilsier inspiret av den mer maskuline businessverden med kontorinnredninger, mørke tre sorter, semsket skinn og aluminium. Runde former møter stramme linjer og gir et minimalsistik utrykk. Trenden er smakfull, berhersket og litt konservativt; vi snakker luksus uten overdådig bling-bling. Fargene holdes i offwhite, grå/beige, brun, svart og ulike blåtoner. Den mer feminine fargen korall er med som Accentfarge, eller prikken over i-en.


Siste trend er Soft metall. Metall er ofte det vi forbinder med luskus og glam, men her snakker vi også budsjett-luksus. Vi leker med både kobber, gull og sølv sammen med nyanser i svart og brunt. Accent fargene er vinrød og sennepsgul. Det mest spennende er metallstrikken, både glass og polerte flater har vi sett før. Jeg tør å påstå at den metalliske looken egner seg best på tilbehør som vaser, puter og lamper. Når jeg ser på moodboardet mitt har jeg en mix av Labour lust, Sweet sin, nordisk lys og design men en klype zen inspirasjon og etniske undertoner.
Pin It

3 kommentarer:

 1. Så spennende :) Jeg liker zen inspirasjon :) Jeg har praktisert yoga i 1 år :) Det er kjempedeilig !! Noe jeg håper å fortsette med resten av livet :)

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 2. Wow, tak for fin inspiration om nye trends!!!

  SvarSlett
 3. Spennende serie. Ser ut til at interiørtrendene følger fashion trendene..

  SvarSlett