10.8.10

Ikea: Mer av det som betyr noe


Så er dagen overstått og det er hele 356 dager til neste gang. Ikea lanserte i dag sin nye katalog, nr 60 i rekken, og oppfordrer oss til å gi mer plass til det som betyr noe. Med strålende sol, vin i glassene, glade mennskeer og mye inspirasjon kunne jo ikke dette bli noe annet en en fiiin dag i Sogn Kolonihave. Det fantastiske Ikea teamet inviterte eierne av de små kolonihavehusene om å få husene innredet med Ikea møbler. 45 hus meldte seg på og av disse ble tre plukket ut til Make-over-med-Ikea. Med smarte løsninger og praktiske løsninger våkner eierne til "nye" hus i morgen. Vi fikk en guidet tur og et glimt av norsk sommer idyll i hovedstaden. Den store katalogen kommer ut på 29 ulike språk, og leses av 400 millioner mennesker i 39 land. Nå skal jeg slenge bena opp på mitt eget Ikea-stuebord og kose meg med kataolgen, og finne ut av hvordan jeg kan organisere kaos til orden.

Jeg avslutter med noen sitater fra Ikea :
74% av oss har behov for et pusterom i hverdagen.
En av tre blir stresset av rot.
Mer fritid er viktigere enn penger for de aller fleste.
Kvinner blir i større grad stresset av rot enn menn.


Så er dagen overstått og det er hele 365 dager til neste gang. Ikea lanserte i dag sin nye katalog. Nr 60 i rekken og oppfordrer oss til å gi mer plass til det som betyr noe. Med strålende sol, vin i glassene, glade mennskeer og mye inspirasjon kunne jo ikke dette bli noe annet en en fiiin dag i Sogn Kolonihave. Det fantastiske Ikea teamet inviterte eierne av de små kolonihavehusene om å få husene innredet med Ikea møbler. 45 hus meldte seg på og av disse ble tre plukket ut til Make-over-med-Ikea. Med smarte løsninger og praktiske løsninger våkner eierne til " nye " hus i morgen. Vi fikk en guidet tur og et glimt av norsk sommer idyll i hovedstaden. Den store katalogen kommer ut på 29 ulike språk, og leses av 400 millioner mennesker i 39 land. Nå skal jeg slenge bena opp på mitt eget Ikea-stuebord og kose meg med kataolgen, og finne ut av hvordan jeg kan organisere kaos til orden.
Jeg avslutter med noen sitater fra Ikea :
74% av oss har behov for et pusterom i hverdagen.
En av tre blir stresset av rot.
Mer fritid er viktigere enn penger for de aller fleste.
Kvinner blir i større grad stresset av rot enn menn.Pin It

5 kommentarer:

 1. Det høres virkelig kjekt ut! Ble litt overrasket over at 1 av 3 blir stresset av rot...Jeg er nok kanskje en av de ja! Men da er jeg ihvertfall ikke alene! :)

  SvarSlett
 2. Hos oss er det Mannen som blir mest stresset av rot.. faktisk! ;)
  Elsker nettbutikken deres btw. :o)
  Klem Helene

  SvarSlett
 3. Var så hyggelig å treffe deg i går - synd vi ikke kunne bli lenger - men som sagt det tar vi jo igjen snart..:)

  SvarSlett
 4. Man skjønner hvorfor ikea har blitt så populær!

  Kos deg med katalogen :o)

  SvarSlett