26.7.10

Kult til kidsa

Jeg falt for denne stylingen til Suanna Veto. Det er spennende å bruke andre farger på barnerommet, ikke bare rosa og lyseblått. Her har hun montert finerplater på veggen, det gjør rommet varmt og intimt. Det grafiske utrykket i svart og hvitt har fått følge av en knallgul farge. Jeg liker også at hun har brukt rimelige esker fra Ikea til oppbevaring. På skapet har hun malt en høydemåler med store tall. Effektfult og stillig! Og hvorfor ikke male den gamle gynghesten i en farge som passer perfekt inn i interiøret. Maling er magisk. Og hvis du likte den store T-en får vi inn slike store bokstaver i webshoppen slutten av august. Send meg gjerne en mail hvis det er en bestemt bokstav du vil ha:)Pin It

4 kommentarer:

 1. Thanks for your nice comment and for following ;) I made a little introducing link to your blog for this week on the right site of my blog as I really like it a lot.

  greetings from Amsterdam
  desiree

  SvarSlett
 2. Kule bilder!
  Artig detalj med høydemåler på skapet ja, og at enkle esker kan bli så dekorative sammen.

  Akkuratt lik gyngehest har vi også - men SÅ mye kulere når den var malt!

  Nina xx

  SvarSlett
 3. Hei
  Vet du hva slags finèr som er benyttet på veggene, og om og i tilfelle hvordan den er behandlet for at den skal holde seg lys?

  Turid

  SvarSlett