2.6.10

Stilleben

Da utfordrer NIB oss igjen og nå er teamet stilleben. Her er mitt bidrag denne gangen. Jeg skifter stadig ut forskjellige elementer men dette bildet med teksten Thank You har alltid en sentral plass i stuen eller kjøkkenet. Dette minner meg om at jeg skal være takknemlig for alt og alle jeg har. Cube lysestaken fra By Lassen er en gave fra meg selv fordi jeg hadde oppnådd et mål jeg hadde satt meg. Bokstaven N, er bokstaven til et familiemedlem. Skålen fra Muuto er kjøpt hos Holedesign i Oslo og den er fylt med varme minner fra Thailand. Hodeskallen utgjør det humoristiske innslaget sammen med indianerfiguren på toppen. Den lekte jeg mye med da jeg var liten. Buddhahodet er også et reiseminne. Og slik ser det altså ut på den ene reolen i stuen akkurat nå:)Pin It

11 kommentarer:

 1. Anonym2.6.10

  Krysser fingrene for deg denne gangen å ;)
  Kjempe fint, du er så flink!!! Inspirert;)
  Klem Maria

  SvarSlett
 2. Kjempefint. Likte godt de små fargerike innslagene som var en kontrast i bildet.

  SvarSlett
 3. Hei!
  Fantastisk fint stilleben!!
  Så god ide med Thank you i ramme. Ja, vi trenger den påminnelsen både titt og ofte. Og så flott at du har gitt deg selv en gave. Er sikker på at den var vel fortjent :-)
  Ha en kjempefin dag videre!
  Klem, Sølvi

  SvarSlett
 4. Stilig stilleben du har satt saman. Så artig å kombinere gamle barndomsminne med nye innkjøp på den måten der. Lykke til!
  Klems

  SvarSlett
 5. Artig stilleben - veldig orginalt og kult!

  SvarSlett
 6. Flott stillben, så morsomt at du har minner fra hver enkel ting! Å så hyggelig at du tittet innom meg så fant jeg deg! Hva den planten heter har jeg ikke peiling på, men jeg kan se når jeg kommer hjem om det står noe der. Arti at du likte den da!

  Har du foresten malt gulvene dine hvite, planlegger hytte vettu og lurer på om soverommene skal bli det, men har hørt at det er håpløst med tanke på skitt og støv? Erfaring?

  Ha en fin fin dag videre, klæm

  SvarSlett
 7. Så tøfft og røft stilleben du har laget her! Me like!
  Herlig bidrag!:)
  Ønsker deg lykke til og en flott torsdag:)
  Klem Anki

  SvarSlett
 8. Hei artig og originalt stilleben!
  Kjekt at du likte mitt og:)
  -Jeg har også et sånt bilde, hvor jeg har stemplet "thankyou" på et hvitt lerret.
  Lykke til:)

  SvarSlett
 9. Veldig fint og originalt:)
  Likte skålen med varme minner så godt!

  SvarSlett
 10. Hei!! Jeg syns du har laget et veldig kult stilleben, jeg heier på deg denne gangen :) (Og tusen takk for herlig kommentar!! Det var skikkelig koselig:) GOD HELG :)

  SvarSlett
 11. Så utrolig stilig stilleben!
  Lykke til i konkurransen.
  Klem Elizabet

  SvarSlett