29.5.10

Hvite gulvNoe av det fineste jeg vet er hvite gulv. Et rom med hvite vegger, tak og gulv, må være som et blankt ark. Og da gjelder det å finne frem de fargestiftene man liker best. For en glede! I alle rom har vi et vakkert treguvl i hvitlasert gran, det er sjarmerende slitt med hakk og merker både her og der. Kanskje ikke så rart, den gamle delen av huset er jo fra 50-tallet. Men hver sommer vurderer jeg frem og tilbake om gulvet skal males eller ikke.... hmmm må tenke litt til. Bildet er lånt av Eilersen og sofaen heter Coccon, er ikke dette et rom du har lyst til å være i?


Pin It

10 kommentarer:

 1. Anonym30.5.10

  Selvsagt skal. Hvis du i det hele tatt vurderer det, kan du like gjerne satse og prøve. Hvis du går lei, er det ikke værre enn å investere en helg på å pusse det ned igjen, men da vet du i allefall hva/hvordan det var. Jeg ville gjort det tvert, om og om igjen hvis det var opp til meg.

  SvarSlett
 2. Jeg synes du skal.. Hvite gulv er lekkert:-)

  SvarSlett
 3. Mal gulvene hvite! Det er jo mulig å gjøre det om hvis du blir lei en gang i fremtiden. Har ikke hørt om noen som har angret på å male gulvene hvite så go for it!

  SvarSlett
 4. Mal de! Er så fint med lekre hvite gulv. Vi skulle egentlig lasere gulvet til bertemor, men bestemte meg for å male helt hvitt i stedet. Veldig fornøyd med valget!

  SvarSlett
 5. Det er så nydelig med hvite gulv! Jeg skal male gulvene på soverommene etterhvert og i gangene. Hvitthvitthvitt :-)

  Ha en flott uke!
  Klem J♥

  SvarSlett
 6. Jeg synes du skal:)
  Blir jo super lekkert - naboen vår har det og det er bare deilig å komme inn i lilightene deres..hvitt og friskt!!
  Og ikke glem Stylesnob giveaway hos Scandinavian Chic i dag:)
  Rikke

  SvarSlett
 7. Elsker hvitmalte gulv, men dessverre må man være ganske glad i å støvsuge og vaske for å holde det pent. Men det er det kanskje verdt!

  SvarSlett
 8. Syns du skal! Det er rålekkert!
  Og ja, det er et rom jeg hadde flyttet rett inn i!!
  Ønsker deg en fin ukestart!
  Solskinnsklem ♥

  SvarSlett
 9. Anonym31.5.10

  Hei,hei:)
  Jeg må si meg enig med gjengen over meg, jeg syns du skal ta skrittet å gjøre det ;) Har du tenkt så lenge, så er det jo bare å sette igang. JEg følger spent med;)
  HA en finfin uke, klem Maria!

  SvarSlett
 10. Du må virkelig male gulvet ditt HVITT! HVa er det å lure på?? Jeg bodde tidigere i ett gammelt sveitserhus, og slipte, beiset og lakket først gulvene. Det varte i to år, så var det frem med malingen! Det er de flotteste gulvene jeg vet!!!

  SvarSlett